VIDEO: Președintele CECCAR Prahova, Cornel Nițu, la emisiunea REUSITA TV

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Cel de-al cincilea invitat din acest an este președintele CECCAR Prahova, Cornel Nițu, de la care veți afla cele mai noi modificări legislative din punct de vedere fiscal care au intrat în vigoare de la începutul acestui an, cum se aplică și ce impact au asupra antrprenorilor români.

Emisiunea va fi difuzată joi, 14 martie 2024, de la ora 20, de postul regional VPTV (în reluare vineri, de la ora 9 și duminică, de la ora 10), putând fi urmărită și pe propriul canal de youtube al emisiunii Reușita TV Official, dar și pe site-ul și pe pagina de facebook a celui mai citit ziar din județ, Observatorul Prahovean.