REUSITA TV, cu Gabriela Neagu, psiholog si trainer in dezvoltarea feminitatii – Video

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Invitatul emisiunii din 21 martie 2024 este o doamnă, Gabriela Neagu, psiholog și trainer în dezvoltarea feminității.

„Am pornit în antreprenoriat în urmă cu mai bine de un deceniu și am încercat mai multe domenii de activitate, inclusiv în imobiliare, dar mi-am gasit vocație și mă simt împlinită cu ceea ce fac în ultimii ani, fiind psiholog și trainer în dezvoltarea feminității”, a spus Gabriela Neagu, de la care puteți afla care sunt diferențele în business dintre femei și bărbați, cum putem atrage succesul în afaceri și în viață și cum ne putem simți bine cu noi înșine.

Emisiunea va fi difuzată joi, 21 martie 2024, de la ora 20, de postul regional VPTV (în reluare vineri, de la ora 9 și duminică, de la ora 10), putând fi urmărită și pe propriul canal de youtube al emisiunii Reușita TV, dar și pe site-ul și pe pagina de facebook a celui mai citit ziar din județ, Observatorul Prahovean.