Prahovabusiness.ro este primul cotidian on-line de business înființat în Prahova, în anul 2009, oferind informații relevante despre și pentru mediul de afaceri din judeţ. Pentru că oamenii își doresc știri esențiale și un timp liber de calitate, aducem în fața celor care aleg să ne citească și informații din mai multe domenii de interes.

Prahova este un judeţ special. Al treilea din România după contribuţia la bugetul de stat ani de-a rândul, judeţul Prahova a înţeles că nu numai petrolul poate să fie cheia succesului. Ca atare, s-au dezvoltat cu impetuozitate foarte multe ramuri economice care, mai devreme sau mai târziu, vor detrona „aurul negru” de pe piedestalul pe care stă datorită rezervelor din subsol, capacităţilor de prelucrare, dar şi hărniciei şi priceprii lucrătorilor din acest fascinant domeniu.

Prahova se poate mândri cu o serie de premiere la nivel naţional, cu investiţii de mare amploare (multe companii de renume stabilindu-şi chiar cartierul general în această zonă) şi cu planuri extrem de ambiţioase. În Prahova s-au pus bazele primului parc industrial din ţară (Ploieşti Industrial Parc ajungând un model de urmat şi pentru alţii), aici s-a pus în funcţiune prima instalaţie eoliană din România, investitorii străini caută terenuri pentru a deschide sau a-şi muta afacerile aici, iar municipiul Ploieşti a devenit Pol de Dezvoltare Regională, având avantaje imense pe viitor în accesarea fondurilor europene. Foarte mulţi prahoveni lucrează în multinaţionalele din Bucureşti, ceea ce le demonstrează capacităţile profesionale.

Toate cele de mai sus întăresc convingerea că Prahova este, aşa cum am spus încă de la început, un judeţ special. Prahova avea nevoie de un mediu de interacţiune în domeniul afacerilor şi tocmai aceasta a fost ideea apariţiei acestui cotidian on-line de afaceri, acum 11 ani.

PRAHOVA BUSINESS este şi partener al rubricii MINUTUL DE BUSINESS din cadrul emisiunii REUŞITA TV, cea mai longevivă din regiune dedicată oamenilor şi afacerilor de succes. Într-o lume tot mai agitată și mai dornică de senzațional, REUȘITA TV a dorit cu obstinație să aducă, din 2005, o notă de normalitate, misiunea sa fiind aceea de PROMOVA VALOAREA. Oameni de afaceri, elevi olimpici, medici, oameni de cultură, sportivi de top au fost prezenți, în acești 15 ani, la o emisiune care aduce în fața telespectatorilor oameni care au ajuns în vârful piramidei. Emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe postul regional Valea Prahovei TV (în reluare duminica, de la ora 10 și miercuri, de la ora 14.00).

Prahovabusiness.ro aparţine mediului efervescent de afaceri din judeţ, fiind dedicat acestuia.

 

Lasă un răspuns