REUSITA TV: Robert Nica, două decenii în fruntea Primăriei Lipănești; record de proiecte semnate în acest mandat. Toți funcționarii au studii superioare!

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Robert Viorel Nica este primarul comunei Lipănești de 5 mandate, cel actual aducând și cele mai multe contracte de finanțare semnate din istoria localității.

„Avem proiecte semnate în sumă totală de 69, 37 milioane de lei (circa 13,9 milioane de euro), unele fiind finalizate, iar altele în diferite stadii de implementare. Întotdeauna ne-am uitat după axe de finanțare pentru a atrage banii necesari dezvoltării localității. Este un record de fonduri atrase în acest mandat, iar dacă adunăm fondurile aduse după Revoluție, totalul acestora nu depășește jumătate din suma pe care am obținut-o în mandatul actual”, a spus Robert Nica, primarul din Lipănești.

Intersant mai este un aspect: toți funcționarii Primăriei condusă de Robert Nica au studii superioare!

Emisiunea va fi difuzată joi, 25 aprilie 2024, de la ora 20, de postul regional VPTV (în reluare vineri, de la ora 9 și duminică, de la ora 10), putând fi urmărită și pe propriul canal de youtube al emisiunii Reușita TV, (Reusita TV Official), dar și pe site-ul și pe pagina de facebook a celui mai citit ziar din județ, Observatorul Prahovean.