Maria Nica (Aquafitt) vine la REUSITA TV

Cea mai longevivă emisiune TV din județ, care prezintă oameni și afaceri de succes, REUȘITA TV, a revenit, din 15 februarie 2024, cu un nou sezon de producții. Realizată de către Daniel Lazăr, emisiunea REUȘITA TV PROMOVEAZĂ VALOAREA, din anul 2005, aducând în fața telespectatorilor modele de urmat într-o societate tot mai confuză. Astfel, invitații dezvăluie cum au ajuns în vârful piarmidei, care, de altfel, este și sigla emisiunii.

Cel de-al patrulea invitat din acest an este, chiar în luna martie, o doamnă, Maria Nica, antreprenorul care conduce afacerea Aquafitt. Maria este, de 10 ani, instructor fit boots, kangoo jumps, step, superjump, aerobic, aqua gym. Maria poate fi contactată pe adresa de Facebook Maria Nica sau pe pagina oficială Aquafitt.ro.

Care sunt beneficiile practicării unui sport, indifferent de vârstă, dar și ce importanță are dieta în viața noastră aflați de la Maria Nica, în emsiunea REUȘITA TV.

Emisiunea va fi difuzată joi, 7 martie 2024, de la ora 20, de postul regional VPTV (în reluare vineri, de la ora 9 și duminică, de la ora 10), putând fi urmărită și pe propriul canal de youtube al emisiunii Reușita TV Official, dar și pe site-ul și pe pagina de facebook a celui mai citit ziar din județ, Observatorul Prahovean.