Octavian TATOMIRESCU, CAMPION Broker: „Pandemia a facut vizibil un sistem public de sanatate foarte defectuos, supraaglomerat si depasit”

Se vorbeste foarte mult despre interesul romanilor pentru asigurarile de sanatate, in crestere in ultima perioada. Care au fost factorii care au determinat acest fenomen?

„Pandemia a facut vizibil un sistem public de sanatate foarte defectuos, supraaglomerat si depasit, ceea ce a determinat o schimbare a perceptiei si deschiderii clientilor pentru achizitionarea unei polite facultative de sanatate”, este de parere Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker, vorbind despre acest subiect in contextul campaniei nationale de informare „Luna Asigurarilor de Sanatate”, pe care compania o sustine in calitate de Partener.

„Astfel, [romanii] si-au asigurat un standard inalt al calitatii serviciilor din clinicile private, o accesare care se realizeaza in timp real, in functie de urgentele fiecarui client, astfel incat starea de sanatate sa fie evaluata cat mai rapid pentru a preveni cazurile mai grave sau complicatiile”, a adaugat acesta.

Citeste mai departe AICI.