Digitalizarea transforma modul de a face business. Vezi cum te ajuta solutia KIM

Digitalizarea este una dintre tendinţele majore care transformă modul de a face business, aduce oportunităţi de afaceri şi vine cu multiple posibilităţi de finanţare pentru antreprenorii de piaţa locală, a fost una dintre concluziile conferinţei Secretele antreprenorului de succes: „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“ de la Sibiu.

Evenimentul a avut ca temă principală „Digitalizarea, colacul de salvare pentru IMM-uri“.

Vezi povestea antreprenorului ploiestean Vicentiu Corbu (AICI si AICI), care a creat solutia KIM pentru digitalizarea afacerilor, in cadrul emisiunii REUSITA TV, realizata de catre Daniel Lazar si care, din 2005, PROMOVEAZA VALOAREA, aducand in atentia publicului oameni si afaceri de succes.

„Vorbim foarte mult de digitalizare şi sustenabilitate în ultima vreme. Şi sunt două tendinţe majore care ne transformă foarte mult modul de a face business sau chiar şi viaţa de zi cu zi. Ambele tendinţe prezintă deopotrivă şi oportunităţi şi provocări, dar zic eu că, dacă reuşim să le integrăm şi să le îmbinăm eficient, putem să avem progrese semnificative atât economic, cât şi social“, a spus Georgiana Liciu, director regional IMM, Raiffeisen Bank România, în cadrul conferinţei.

Adrian Minea, antreprenor în domeniul transporturilor şi tehnologiei, CEO al Bipmobile, a subliniat şi el că digitalizarea este unul dintre punctele principale pe care se va axa businessul în viitor.

„Toată lumea vrea digitalizare, toată lumea vorbeşte despre inteligenţa artificială. Normal că sună bine şi nu numai că sună bine, dar 100% acesta este viitorul“, a spus el.

Vezi cum a digitalizat solutia KIM o fabrica cu peste 1200 de angajati AICI.