KIM a demarat o runda de finantare prin intermediul platformei SeedBlink

Compania ploiesteana KIM a demarat o runda de finantare prin intermediul platformei SeedBlink.

„În 2022 am început un nou capitol în călătoria noastră, prin construirea și lansarea celui mai recent produs SaaS. Trecerea de la o companie predominant de servicii la una de produse nu a fost o sarcină ușoară pentru echipa noastra, dar, așa cum știm cu toții, nimic în viață nu se poate obține fără sacrificii.

Dar rezultatele au început să vină curând…2023 a fost un an excelent pentru noi:

💰 Am obținut 25K $ MRR cu noul produs.

🏦 Raiffeisen Bank a răspuns pozitiv inițiativei noastre oferindu-ne o linie de credit prin programul lor Factory Grow. Acea realizare a fost posibila datorita implicarii excelente a Biancai Chisulescu si a echipei sale.

🎓 Am absolvit InnovX – acceleratorul BCR, un program care ne-a impulsionat drumul spre expunerea internațională.

🇺🇲 Ne-am deschis calea către intrarea în SUA, făcând parte din evenimentul SelectUSA de la Washington și CES Las Vegas.

🇫🇷 După participarea la evenimentul LondonTech, am fost selectați în GEP (Global Entrepreneur Programme), o inițiativă a guvernului britanic, având ca obiectiv să ajutăm companiile din afara Marii Britanii să intre pe piața din Marea Britanie.

Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără încrederea clienților noștri care au crezut în tehnologia noastră și au adăugat deceniile lor de experiență în produsele noastre, fără efortul uriaș al colegilor nostri  care și-au investit nopțile și speranțele în această călătorie sau fără încrederea investitorilor care s-au alăturat viziunii noastre.

Acum oricine poate face parte din construcția noastră, printr-o rundă care este deschisă pe SeedBlink, o rundă care are ca obiectiv continuarea strategiei noastre de scalare.

Puteți investi în KIM 4 Industry orice sumă începând cu 500 EUR și puteți beneficia de creșterea noastră în anii următori”, afirma oficialii KIM. Detalii AICI.