Vineri ne apropie Sfintele Sarbatori printr-un Concert Folcloric Extraordinar

„Vrem să împărtășim cu dumneavoastră o veste care ne aduce multă bucurie și emoție: evenimentul Concert Folcloric Extraordinar – 19 aprilie 2024 ce va avea loc în Sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești este soldout încă din primele zile în care au fost disponibile biletele pentru vânzare și cu mult timp înainte de a-l publica în comunitatea noastră virtuală minunată, pe care o umpleți cu energie, optimism și multă dragoste.

Chiar dacă biletele s-au epuizat încă puteți „participa” la concert prin intermediul platformei Virtual Concert Hall. Iar dacă nu ați văzut descrierea evenimentului vă spunem doar că va fi o seară marca Orchestra Populară „Flacăra Prahovei”, dirijor Marian Dovîncă, alături de invitatul său special VALENTIN SANFIRA și soliștii Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu- și Violeta Barac”, transmit organizatorii evenimentului de vineri.

Pe scenă vor urca și Ansamblul folcloric „Flacăra Prahovei” (coregraf Marinica Marian), Andrada Brânzea, Diana Vulpe și Alexandru Tabac. Concertul, prezentat de Violeta Barac, vă promite melodii și ritmuri folclorice, tradiții, obiceiuri și dansuri populare, un adevărat regal cu miez d esuflet românesc, menit să bucure și să pogoare sărbătoare în inima fiecăruia.

Biletele virtuale pot fi achiziționate de aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/