Sofer in stare de inconstienta, in urma unui grav accident in zona comunei Floresti

O nouă zi cu…accidente grave (unul dintre ele soldat cu 9 victime, s-a produs pe A1, în județul Sibiu) în țară! Unul dinte ele în zona comunei Florești Prahova, unde victima este un bărbat, găsit de echipajele de salvare în stare de inconștiență. Evenimnetul s-a produs vineri dimineață pe DJ 720.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și, în sprijin, se deplasează la fața locului o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic)”, au precizat reprezentanții ISU.

Potrivit primelor cercetări, șoferul în vârstă de 71 de ani se deplasa către DN1, iar la un moment dat, din motive necunoscute (după cum transmit polițiștii), ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, aferent sensului său de mers

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.