WOW! Matematica, draga de ea, a adus elevilor prahoveni zeci de medalii de aur, argint si bronz la CampioMATE

Așa cum vă informam mai devreme, în articolul dedicat extraordinarei performante a elevilor de la Liceul Agricol din Bărcănești, astăzi, la sediul ISJ Prahova, în prezența doamnei Inspector Școlar General Ilona Cornelia Rizea, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor și a profesorilor care au participat la concursul CampioMATE.

CampioMATE – Campionatul de matematică pe echipe este un program educațional complementar, inițiat de Asociația „Visuri îndrăznețe ” în parteneriat cu ISJ Prahova, inspirat din sport și video-gaming, și se adresează elevilor de gimnaziu, ajutându-i să-și dezvolte competențele într-un cadru motivant.

În cadrul CampioMATE, elevii – jucători au de parcurs o multitudine de provocări și probe diverse prin care, alături de coechipieri și de antrenori, exersează cu plăcere la matematică câștigând puncte și crescându-și nivelul personal pe parcursul a aproximativ 6 luni de program.

Și…rezultatele au aus strălucire nu doar în zâmbetele și speranșele elevilordar și pe… PODIUM! Elevii județului Prahova au obținut distincții individuale (57 de medalii de aur, argint și bronz) dar și pentru echipele din care au făcut parte (82 de medalii de aur, argint și bronz). Felicitări elevilor premianți și profesorilor antrenori!