Webinar intitulat „Clarificarea unor aspecte privind aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate”

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Prahova, organizeaza periodic sesiuni de informare – clarificare a unor aspecte de interes cu privire la aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate.

 

In contextul pandemiei COVID-19, odata cu instituirea starii de urgenta, apoi a starii de alerta, un seminar pe aceasta tema, programat pentru data de 18 martie a.c., a fost amanat. In cele peste doua luni care au trecut de la amanarea acestui eveniment, la problematica anuntata pentru martie s-au adaugat noi si deosebit de importante aspecte legate de aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate.

 

Pentru a putea afla aceste noutati in domeniu, puteti participa miercuri, 17 iunie a.c., incepand cu ora 11, pe platforma Zoom, la webinarul intitulat „Clarificarea unor aspecte privind aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate”. Vor fi prezentate urmatoarele teme:

 

  • Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale obligatorii, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate. Intocmirea gresita si efectele asupra asigurarilor sociale de sanatate si concediilor si indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate;
  • Noutati legislative in materia concediilor si indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate;
  • Drepturile si obligatiile lucratorilor detasati in statele membre U.E./S.E.E.

Participarea este gratuita.