Vodafone a lansat un site special pentru iubitorii de munte

Special pentru iubitorii de munte, Vodafone lanseaza astazi site-ul pentru mobil m.0salvamont.org, ce ofera informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania.
Vizitatorii site-ului pot trimite intrebari direct Dispeceratului Salvamont, prin intermediul sectiunii „Intreaba Salvamont”. Totodata, pe site poate fi verificata, in timp real, starea vremii si evolutia acesteia, cu sprijinul Administratiei Nationale de Meteorologie. Mobi site-ul poate fi accesat din portalul Vodafone live! sau direct la adresa m.0salvamont.org. Acesta este disponibil din orice retea de telefonie mobila, clientii Vodafone beneficiind de trafic gratuit pentru navigarea pe site.

Continutul site-ului este actualizat de catre echipa Dispeceratului Salvamont Brasov si echipele Salvamont din toata tara. Clientii Vodafone care viziteaza site-ul 0salvamont intra automat intr-un concurs, ce are ca premiu un telefon Motorola Defy+, un smartphone perfect adaptat pentru munte, rezistent la apa, socuri sau praf.

In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea. Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).