VINE VARA! Bine le pare, in gradina, umbrelele-s la soare! NU LA PLOIESTI, caruia vecinii ii dau clasa!

„Recunoașteți locația?”… ne întreabă primarul (Cristian daniel Stan) unui oraș-cetate, reședință de județ ce poartă memoria a 33 de voievozi ce au urcat aici pe tronul Țării Românești

 Sunt în toi, aici, pregătirile pentru sezonul de vară, cu toate umbrelele de pe insulă schimbate! Și totul arată fabulous, așteptând cu nerăbdare un număr impresionant de localnici și turiști. Aici, în locul căruia i se spune, deloc exagerat, „Litoralul de acasă”…

Chiar dacă, în dimineața aceasta, la 2 grade, vara pare foarte departe, și totuși… atât  de aproape și plină de surprize!

Ați ghicit?!? E LITORALUL DE ACASĂ… al târgoviștenilor și-a cam început să fie și al multor prahoveni care s-au abonat de drag la acest loc fantastic: Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, care pe an ce trece, pe zi ce trece, fascinează, oferind tuturor clipe de neuitat, momente de sport, relaxare și distracție la nivel occidental. Pentru că… adminsitrația târgovișteană POATE. Și pentru că târgoviștenilor nimic nu li se pare… IMPOSIBIL!!!

 Știm, despre acest loc fabulos, de-a dreptul, am mai scris! Ce vrem să spunem?!! Noi, ploieștenii de ce NU avem așa ceva?!?! Poate în secolul viitor!

Foto: Complexul Turistic de Natație Târgoviște, Cristian Daniel Stan