Viessmann Vitodens – pentru confortul termic din casa ta

Când vine vorba de alegerea unei centrale termice pentru casa ta, este important să ai în vedere nevoile tale de încălzire, economie, eficiență și spațiu. Viessmann, o marcă de încredere în industria centralelor termice, îți pune la dispoziție o gamă largă de modele, printre care se numără și cele din seria Viessmann Vitodens. Aceste centrale termice cu condensare sunt concepute pentru a satisface toate nevoile tale și pentru a-ți oferi confort termic și apă caldă menajeră în mod eficient și ecologic.

Viessmann Vitodens B0KA – 050-W: o alegere pentru economie și confort

Unul dintre cele mai populare modele din seria Viessmann Vitodens este 050-W (B0KA). Această centrală termică murală este disponibilă în trei variante de putere: 19 kW, 25 kW și 32 kW. Cu o plajă de modulare de până la 1:8, această centrala termica Viessmann Vitodens B0kA  își ajustează automat puterea în funcție de necesitățile de încălzire ale casei tale. Astfel, vei beneficia de un confort termic optim și de economii semnificative la facturile de energie.

Performanță și Eficiență Ridicate

Viessmann Vitodens 050-W este echipată cu tehnologie avansată, care îi permite să funcționeze în mod eficient și economic. Schimbătorul de căldură din oțel inoxidabil și pompă de circulație cu eficiență ridicată asigură o transferare eficientă a căldurii în sistemul de încălzire, reducând astfel consumul de energie. În plus, această centrală termică utilizează caldura reziduală din gazele de ardere pentru a produce apă caldă menajeră, contribuind astfel la creșterea eficienței sistemului.

Control Simplu și Conectivitate Avansată

Viessmann Vitodens B0KA – 050-W vine cu o interfață WLAN integrată, care îți oferă posibilitatea de a conecta centrala termică la internet. Prin intermediul aplicației ViCare, poți controla și monitoriza centrala termică de la distanță, direct de pe telefonul tău mobil. Astfel, vei putea ajusta temperatura și programul de încălzire în funcție de nevoile tale și de programul tău zilnic. Această funcționalitate îți oferă o flexibilitate sporită și te ajută să economisești energie și bani.

Viessmann Vitodens 100-W: Putere și durabilitate

Un alt model popular din seria Viessmann Vitodens este Vitodens 100-W. Această centrală termică este construită pentru eficiență și durabilitate pe termen lung. Cu un control automat al combustiei Lambda Pro, această centrală termică optimizează consumul de combustibil și reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil și suprafața specială din oțel inoxidabil a arzătorului MatriX asigură o transferare eficientă a căldurii și o performanță ridicată în timp.

Compactă și ecologică

Viessmann Vitodens 100-W este o centrală termică compactă, care economisește spațiu în casa ta. Datorită designului ergonomic și compact, această centrală termică poate fi instalată în nișe mici, fără a necesita spațiu liber lateral pentru service. Astfel, vei putea beneficia de confort termic și apă caldă menajeră fără a ocupa prea mult spațiu în locuința ta. De asemenea, această centrală termică este certificată pentru a utiliza 20% hidrogen în gazele naturale, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului și la creșterea sustenabilității sistemului de încălzire.

Operare simplă și intuitivă

Viessmann Vitodens 100-W vine echipată cu un display LCD cu afișaj pe 7 segmente și butoane tactile, care facilitează operarea și setarea centralei termice. Cu ajutorul acestui display, vei putea monitoriza și controla temperatura și programul de încălzire într-un mod simplu și intuitiv. Astfel, vei putea ajusta setările în funcție de preferințele tale și de nevoile tale de confort termic.

Alegerea potrivită pentru tine

Atât Viessmann Vitodens 050-W cât și Vitodens 100-W sunt modele excelente de centrale termice pe gaz, fiecare având caracteristici specifice care le fac potrivite pentru nevoile tale. Dacă ai nevoie de o centrală termică compactă, eficientă și cu o putere între 19 kW și 32 kW, modelul Viessmann Vitodens 050-W este alegerea ideală pentru tine. Pe de altă parte, dacă ai nevoie de o centrală termică cu o putere mai mare, cu o plajă de modulare mai mare și cu caracteristici avansate, modelul Viessmann Vitodens 100-W este alegerea potrivită pentru tine. Indiferent de alegerea făcută, este important să consulți un specialist în domeniu, care să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru casa ta și pentru nevoile tale specifice. (P)

Sursa foto: centraleviessmann.ro