Vezi ce chiriasi vin in AFI Palace Ploiesti. Constructia incepe in cateva zile!

Dezvoltatorul AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni, a semnat contracte pentru inchirierea a circa 70% din suprafata totala a centrului comercial AFI Palace Ploiesti cu aproape un an si jumatate inainte de inaugurare.
Printre primii chiriasi se numara Cora, Flanco, H&M, Reserved si New Look. “Suntem in negocieri avansate cu multi alti retaileri locali si internationali si estimam ca vom atinge o rata de inchiriere de 75%, pana la finele lunii aprilie”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

AFI Palace Ploiesti va fi ancorat de un hipermarket Cora, cu o suprafata totala de 13.000 metri patrati. Printre brandurile de moda ce vor fi prezente mallul din Ploiesti se numara si H&M, care va deschide un magazin cu o suprafata de 1.600 metri patrati distribuiti pe doua niveluri, respectiv parterul si primul etaj al mallului.

Alti chiriasi vor fi Arsis Vodafone, Sensiblu, Samsonite, Maxbet, Musette, Splendor, McDonalds si Pizza Dominium. Magazinul Flanco va fi situat la parterul mallului si va avea o suprafata de 1.200 metri patrati, in timp ce Reserved si New Look vor deschide cate un magazin de circa 500 metri patrati fiecare la primul etaj al proiectului. Lantul de restaurante McDonald’s ma deschide in AFI Palace a treia unitate din Ploiesti.

AFI Palace Ploiesti va avea o suprafata totala inchiriabila de 28.000 metri patrati distribuita pe doua etaje si aproape 1.000 de locuri de parcare. Data de livrare a proiectului este estimata pentru a doua jumatate a anului 2013, constructia urmand sa fie demarata in urmatoarele zile.