Vara se incheie fabulos la Ploiesti, pe ritmuri fermecatoare: Jazz on the Rooftop

Ediția a VI-a a Jazz on the Rooftop este aproape aici! Unul dintre cele mai apreciate evenimente din Ploiești revine în această vară, în perioada 25-27 august.

Un festival la înălțime, și la propriu, și la figurat, un proiect cuceritor devenit,iată… tradiție, Rooftop-ul din acest an vă așteaptă cu un line-up eclectic și promisiunea a 3 zile de vibrații bune și atmosferă relaxată pe acoperișul Primăriei Ploiești.

Raphael Wressnig & The Soul Gift Band, Luiza Zan Quintet, Norzeatic & Qinta Spartă, Aleka Potinga Quartet, Ploiești Jazz Trio feat. Daphna Levy și trupa Zoom vă vor oferi hrană pentru suflet, improvizații pentru inimă și cuvinte pentru minte, iar apusurile de soare și răsăriturile de lună spectaculoase vă vor transpune în dimensiuni libere de timp și spațiu. Prezentator va fi, ca de obicei, unul dintre cei mai mari împătimiți ai jazz-ului din Ploiești, Andi Enache. Warm-up-ul va fi asigurat de DJ Alexincase.

Pe 25-27 august  petrecem ultimele zile de vară pe ritmuri de jazz, pe ritmul inspirat al unui proiect ceda glas dragostei de muzica al multor ploieșteni și prahoveni!

Bilete zilnice și abonamente pentru toate cele 3 zile de festival pot fi achiziționate atât de la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât și online pe filarmonicaploiesti.ro și entertix.ro. Bilete zilnice la prețuri reduse pentru elevi, studenți sau pensionari pot fi achiziționate exclusiv de la Casa de Bilete a Filarmonicii.

*Toate concertele din cadrul Jazz on the Rooftop VI vor fi transmise integral live pe Virtual Concert Hall, iar biletele virtuale pot fi achiziționate de pe virtualconcerthall.ro .