Valul de tragedii pe drumurile prahovene continua, din pacate! Barbat accidentat mortal de un TIR in Parcul Industrial Ploiesti

Potrivit IPJ Prahova, luni la amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în incinta Parcului Indistrial Ploiești, un bărbat ar fi fost acroșat de un TIR.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, la plecarea de pe loc, ar fi acroșat un bărbat de 52 de ani, angajat al unei societăți.

 Victima a suferit leziuni incompatibile cu viața!

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cu privire la eveniment, au fost informați lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În cauză, cercetările sunt continuate acum de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

În Prahova, în ultima săptămână s-au petrecut mai multe accidente MORTALE (numai sâmbătă, în mai puțin de 3 ore, două femei și-au pierdut viața!).