UPDATE: Politia a deschis DOSAR PENAL in cazul incidentului de la liceul din Breaza, dupa ce doi muncitori au fost grav raniti

„La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Breaza au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că doi bărbați ar fi căzut se pe o schelă în incinta unei săli de sport din orașul Breaza.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că cei doi bărbați de 36, respectiv 46 de ani, din comunele Poiana Câmpina și Bănești, angajați ai unei firme, în timp ce efectuau lucrări de înlocuire a corpurilor de iluminat din sala de sport a unei unități de învățământ, la un moment dat, din motive care urmează a fi stabilite, ar fi căzut de pe schela pe care se aflau, de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Cei doi bărbați au suferit vătămări corporale, necesitând transportarea la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au venit cu precizări reprezentanții IJP Prahova.

Lesne de înțeles, au fost demarcate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul. Investigațiile sunt derulate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.