Un ploiestean face interviuri pentru site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor!

Comisia Centrala a Arbitrilor, condusa de Ion Craciunescu, lucrează serios şi la imagine, nu numai la aspecte care ţin concret de activitatea celor care oficiază la partidele din fotbalul autohton.
Ameninţaţi cu aducerea de oficiali străini la partidele din Liga I şi cu diminuarea baremurilor de arbitraj, arbitrii români s-au organizat, chiar la Ploieşti, într-un sindicat la nivel naţional (preşedinte fiind Alexandru Tudor) şi au reuşit să impună meseria de arbitru în nomenclatorul de profesii, ei putând deveni astfel profesionişti.

Interesant este şi faptul că pe site-ul CCA a apărut o secţiune de interviuri, primii chestionaţi fiind Viorel Cojocaru şi Gabriela Dănănae, autorul interviurilor fiind un ploieştean, Ionuţ Borcan, fost arbitru şi acum observator la Liga a doua!

“Si ei fac parte din joc… chiar daca nu sunt actorii principali. Mai mereu injurati, foarte rar aplaudati, arbitrii sunt tot oameni, cu trairi si sentimente… Sunt Ionut Borcan si va astept, saptamanal, pe frf-cca.ro, pentru a descoperi impreuna povestile lor”. Felicitari, Ionut, şi interviuri cat mai reusite!