Un nou accident GRAV in Prahova! Medicii lupta sa salveze viata unei victime incarcerate

Abia a început săptămâna și avem un nou ACCIDENT GRAV pe un drum din Prahova. De această dată, evenimentul s-a produs la Măgurele și medicii fac eforturi să salveze viața unei persoane găsite ÎNCARERATĂ.

„În accident au fost implicate două autoturisme si cei patru ocupanți ai acestora, printre care se numără și doi minori.

În urma impactului, șoferul unuia dintre autoturismele implicate a fost proiectat în afara autoturismului, iar o persoana de la bordul celeilalte mașini este încarcerata și în stare de inconștiență.

Conform primelor informații de la fața locului, minorii nu sunt grav răniți, sunt conștienți și prezintă traumatisme ușoare. Sunt preluați de echipajele medicale aflate la fața locului.

Pompierii depun eforturi pentru extragerea victimei încarcerate”, a transmis Andreia Ursachi, purtător de cuvânt ISU Prahova, privitor la acest nou eveniment rutier grav.

Ulterior,am aflat că s-a reușit extragerea dintre fiarele contorsionate a victimei încarcerate. Echipajul de urgență execută manevre de resuscitare.

Victima proiectată în afara autoturismului prezintă traumatism cranio-cerebral grav și este în stare de inconștiență, fiind preluată de medic într-o ambulanță SAJ sosită în sprijin.

 Ultimul accident grav s-a produs vineri pe DN1și s-a soldat cu 2 victime decedate.