Un candidat la Primaria Ploiesti a sesizat politia ca se ofera mita electorala! Ce au gasit oamenii legii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați, astăzi, 9 iunie 2024, de către un candidat la funcția de primar a municipiului Ploiești despre faptul că, pe o stradă din municipiul Ploiești, se oferă sume de bani în scopul votării de către alegători a unui anume candidat.

În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate. Polițiștii deplasați la fața locului au efectuat verificări în zona indicată, dar nu au fost identificate persoanele reclamate.

Fiind contactat, apelantul a precizat că două persoane din municipiul Ploiești ar fi strâns cărțile de identitate de la mai mulți locatari din cartierul Radu de la Afumați, urmând ca, în cursul zilei de 9 iunie a.c., să le ofere o sumă de bani în scopul votării unui anume candidat și a unei formațiuni politice.

Cele două persoane nu au fost identificate nici la adresa sesizată, dar nici la domiciliile acestora, polițiștii continuând verificările în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale.