Tragedie… „la INDIGO” pe DN1. Victima, un barbat de 44 de ani

Un șofer a murit astă-noapte în urma unui accident stupid, dar trebuie știut că… nu este pentru prima data când un asemenea eveniment produce o tragedie pe șoselele Prahovei. Victima oprise pe banda nr. 1 pentru a înlocui o roată la propriul autoturism.

Din nefericire, bărbatul a fost surprins și izbit din plin de un alt vehicul afat în mers.

 Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1, către municipiul Câmpina, ar fi oprit parțial pe banda nr.1 pentru a înlocui roata întrucât avea pană, iar la un moment dat acesta a fost acroșat din spate de către un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani.

În urma impactului violent, a rezultat decesul conducătorului auto de 44 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0.

„În cauză polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.