Teribilism la prima ora: INFRACTIUNI GRAVE savarsite de doi copii de 12 si 14 ani, cu masina furata de la parinti…

Vineri, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că pe strada Micșunelelor din municipiu, a avut loc un eveniment rutier soldat, din fericire, numai cu pagube materiale.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că un minor în vârstă de numai 14 ani ar fi condus un autoturism pe strada Micșunelelor, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea carosabilului.

În urma coliziunii, cei doi minori din autoturism au… întins-o, dispărând  de la fața locului, prezentându-se, ulterior, însoțiți de părinți, la sediul unității de poliție.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că autoturismul implicat în inident ar fi fost luat de către pasagerul din dreapta al autoturismului, un minor de numai 12 ani, de la tatăl său, fără ca acesta să știe, lăsându-l pe minorul de 14 ani să îl conducă.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Din păcate, nu puține sunt situațiile de acest gen în toată țara…

foto: ziare.com