Sute de copii si tineri, azi, „piloti” catre cunoastere! „Umar la umar” cu „Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare”

„Azi am fost vizitati de sute de copii si tineri ,din mai multe scoli si licee.

Au privit, cercetat, scotocit, intrebat, le-am proiectat filme cu eroi zburatori (SOS pe Marea Neagra), cu scoli militare de aviatie, cu aviatori acrobati (Aripi la mare-Aeromania), am povestit si ne-am distrat.

  O zi superba desi doborator de obositoare.

  O zi asa cum trebuie sa fie la astfel de obiective educativ-cultural-muzeale!

Desigur, iar am depasit cu o ora programul expozitiei, incantati de curiozitatea viitorilor cetateni”.

 Este marturisirea  de azi a dlui Alex Stoian- Presedinte, coordonator de proiecte, Manager General la Muzeul Industriei in Spatiul Romanesc „Suntem Romania”, dar si Fondatorul revistei-magazin si al Asociatiei „Suntem Romania!” si Muzeul Industriei in Spatiul Romanesc, „PILON” la evenimentul „Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare”, editia 2 (din seria „Armata Romaniei este a mea”), gazduit in aceste zile in Sala Coloanelor a Palatului Culturii.

 Doamne, ce frumos! Ce plin… de invataminte si intelesuri pentru… cine INTELEGE! Si spunem asa nu ca sa facem „jocuri de cuvinte”… ci pentru ca merita tras un semnal in cel mai nobil sens, pentru ca, iata, avem dovada CAT DE ATRACTIVE, CAT DE EDUCATIVE sunt astfel de evenimente din care inveti, gusti si simti istoria neamului, din care inveti sa respecti VALORILE si care iti pun in suflet EDUCATIE la superlativ.