Slanic, ULTIMA ORA: Prefectul spune ca NU SUNT MOTIVE DE PANICA! Dar evacuatii raman evacuati!

„Prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, informează cetățenii din Slănic și mass-media, faptul că operațiunile de umplere de pe strada 23 August au fost finalizate. În orele următoare, urmează să fie executate operațiuni de compactare a umpluturii.

De asemenea, prefectul informează opinia publică, faptul că eventualele tasări ale acestei lucrări sunt normale. Dacă vor observa astfel de fenomene în locul respectiv, cetățenii sunt rugați să înțeleagă că nu există motive de panică, ci este un aspect obișnuit în astfel de proceduri.

În ceea ce privește situația persoanelor evacuate, măsura rămâne în vigoare. Totuși, persoanele respective pot intra însoțite de personalul de pază pentru a-și verifica bunurile. De asemenea, se mențin restricțiile de circulație, atât pietonale, cât și auto, pe tronsonul respectiv, precum și perimetrul de siguranță.

Urmează ca în perioada imediat următoare Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și Comitetul Local pentru Situații de Urgență să pună în aplicare concluziile specialiștilor referitoare la măsurile adoptate”.

 VOM VEDEA CE VA URMA…!

  • Nu se spune în comunicatul autorităților dacă au fost extrași din adânc Copacul și stâlpul și nici o evaluare în cifre a adâncimii craterului.