SIF Muntenia si-a schimbat denumirea

Actionarii SIF Muntenia au aprobat, în Adunarea Generală de vineri, 2 februarie a.c., schimbarea denumirii societătii în Longshield Investment Group SA.

”Forma juridică a Longshield Investment Group este de societate pe acţiuni, persoană juridică română de drept privat, încadrată conform reglementărilor aplicabile ca Fond de investiţii alternative de tipul societăţilor de investiţii – F.I.A.S., categoria Fond de investiţii alternative destinat investitorilor de retail – F.I.A.I.R, cu o politica de investiţii diversificată, de tip închis, administrat extern”, potrivit anuntului publicat de companie la BVB.

Conform hotărârii AGA, societatea va putea infiinta filiale, sucursale, agentii, reprezentante, precum si puncte de lucru, atat in tara, cat si in strainatate.

SIF Muntenia a înregistrat, potrivit raportului trimestrial, un profit net de 147 de milioane de lei în primele nouă luni din 2023, faţă de o pierdere de 63,9 milioane în aceeaşi perioadă din 2022, iar activele s-au majorat de la 1,77 miliarde la 2,2 miliarde de lei.