Seminar “RESTRUCTURAREA COMPANIILOR – Probleme specifice de INSOLVENTA si CONCEDIERE PE MOTIVE ECONOMICE”

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, in data de 24 mai 2023, seminarul interactiv avand ca teme principale “Restructurarea companiilor; Studii de caz din Insolventa si Dreptul muncii”. Evenimenul a fost realizat în parteneriat cu Filip&Company – una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din România, evenimentul fiind deschis de catre Presedintele CCI Prahova – Aurelian Gogulescu.

Seminarul a avut ca scop identificarea si gestionarea eficientă a situațiilor de Insolventa si Concediere pentru motive economice, si evidentierea principalelor provocări ale reorganizărilor economice și modalitățile cele mai eficiente de depășire ale acestora.

De asemenea, in cadrul prezentarilor au fost punctate principalele avantaje si dezavantaje ale procedurilor de prevenire a insolventei si insolventa.

La eveniment au participat reprezentanti ai mediului de afaceri, practicieni in insolventa, avocati, juristi, experti contabili.

Acesta a fost primul seminar din seria evenimentelor, intalnirilor periodice pe care CCI Prahova si le-a propus sa le organizeze in perioada urmatoare, si pe alte teme juridice de interes.