Se pregateste o sedinta extraordinara a Consiliului Local Slanic

In aceasta dimineata, pe grupul de Facebook SLANIC PRAHOVA… IERI, azi, MAINE, a fost publicat o informare ce vizeaza o sedinta extraordinara a Consiliului Local Slanic,  programata pentru data de 10 Mai la ora 9,30.

Potrivit anuntului, ordinea de zi ar cuprinde urmatoarele subiecte:

1.HCL de scutire de impozite locale al familiilor si firmelor care au fost afectate

2. HCL de constituire a unei Comisii Mixte cu consilieri, angajati din primarie si specialisti.

3. Discutarea planurilor cu cei sinistrati: unde traiesc, mancare, alocarea de fonduri cum ar fi 1.500 lei de persoana pe aceasta perioada. HCL pentru acordarea acestor sume

4. Constituirea unui plan de supraveghere si controlare al cursurilor de apa pe toate valcele si paraiasele, inventarierea tuturor pierderi de apa, crapaturilor in taluzuri si canale, curatatea si repararea lor

5. Constituirea unui formular online pentru raportarea tuturor distrugerilor la imobile in tot Orasul la toti proprietarii (firme si cetateni). Serviciile primariei sa inceapa estimarea repararii lor ca sa putem cere Hotarare de Guvern cu costurile totale.

6. Discutarea colaborarii cu Asociatia locuitorilor afectati de exploatarea sarii si surparilor datorita apelor subterane, in vederea incheierii unui protocol.

7. Delegarea catre o persoana din primarie a tuturor atributiilor de purtator de cuvant.

Noi vom urmari subiectul si… vom vedea daca aceatsa sedinta se vattie si care vor fi rezultatele…