Se deschide usa dialogului intre Consiliul Judetean si Primaria Ploiesti. Mesajul noului presedinte al CJ

„Am văzut declarația domnului Mihai Polițeanu în spațiul public și, în calitate de președinte ales al Consiliului Județean Prahova, doresc să îl asigur de interesul şi deschiderea mea totală către dialog și colaborare. Este esențial pentru noi, ca lideri aleși, să punem interesele ploieștenilor pe primul plan și să lucrăm împreună pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră.

 Faptul că ambii am primit un mandat clar de la cetățenii orașului Ploiești, situându-ne pe primul loc în preferințele alegătorilor, ne obligă să colaborăm în beneficiul acestora. Îmi doresc o relație de cooperare constructivă, fără dispute politice, așa cum am promis în campania electorală.

 Am văzut cu toții unde au dus disputele dintre Iulian Dumitrescu și Andrei Volosevici, iar eu nu voi permite ca astfel de greşeli să mai existe. Aștept cu interes să discutăm concret despre proiectele și inițiativele care pot aduce o schimbare pozitivă în Prahova”, a scris noul președinte al Consiliului Județean Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, pe contul spu de socializare.

Așadar, se poatesă existe dialog, conlucrare, inițiativă și bună-cuvijnnță chair dacă „actorii” principali ai scenei politice aparțin unor spectre diferite.