Se anunta demiteri la CSM Ploiesti!

CSM Ploieşti a suferit azi o noua infrangere in campionat, cu HCM Roman 23-24 (9-13), partida jucandu-se la Plopeni.
Ploieştencele au avut cel mai slab început de meci din acest sezon, reuşind să marcheze primul gol abia în minutul 8!

„Este cea mai dureroasă înfrângere pentru că punctele din acest joc erau esenţiale pentru noi. Am încercat tot ce s-a putut pentru a scoate echipa din impas, dar asta nu înseamnă că nu îmi asum acest eşec. Toată lumea este vinovată pentru că s-a pierdut acest meci”, a declarat antrenorul Gheorghe Ionescu.

Eşecul din acest meci este posibil să lase urme, conducerea Clubului Sportiv Municipal anunţând măsuri drastice după acest joc: „Pentru că sâmbătă este o nouă etapă, va avea loc o şedinţă de analiză a meciurilor cu Oţelul şi HCM Roman la începutul săptămânii viitoare, la care va participa şi Valeriu Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului. Înfrângerea din meciul cu Roman este intolerabilă!”, a precizat Mihaela Stambolgiu, director al CSM Ploieşti.

CSM Ploieşti: Tănase, Cristescu – Nica (2 goluri), Dospin (4), Moroianu (4), Crap (3), Barcan (3), Luca (2), Gâscă (2), Zavragiu (2), Ştefan (1).

Sâmbătă, CSM Ploieşti va evolua în deplasare în compania formaţiei campioane, Oltchim Râmnicu Vâlcea.

A debutat Gabriela Cristescu

Cu doar două ore înainte de startul meciului, CSM Ploieşti a „rezolvat” transferul portăriţei Gabriela Cristescu, ea venind la Ploieşti chiar de la HCM Roman. Cristescu a debutat pentru CSM chiar în meciul cu fosta sa echipă, fiind trimisă pe teren încă din prima parte a jocului, fără a avea, firesc, o evoluţie notabilă. Gabriela Cristescu a fost cooptată în lotul echipei ploieştene pentru a o suplini pe Livia Buzilă, portăriţa care a părăsit gruparea ploieşteană, la finalul anului trecut, după ce a rămas însărcinată.