Scoala Gimnaziala „BP Hasdeu” din Campina, o scoala „ca afara”! Ce spune Primarul

Sunt foarte încântat să vă spun că lucrările de modernizare și extindere de la Școala Gimnazială „BP Hașdeu” sunt finalizate. La un an și opt luni de la emiterea ordinului de începere, lucrările sunt gata!

 ȘCOALA ARATĂ MINUNAT! A fost reabilitat corpul vechi, a fost construit un corp nou de clădire și a fost construită o sală de sport cu 285 locuri. Nu cred că exagerez dacă spun că AVEM O ȘCOALĂ CA AFARĂ, modernă, frumoasă, cu dotări pe măsură!

Pentru mine, investiția de la Școala „BP Hasdeu” are o semnificație aparte, fiind al doilea contract semnat după ce am deblocat fondurile europene și prima lucrare cu fonduri europene care a început efectiv în mandatul meu de primar.  

 Sunt mândru de această investiție, așa cum sper să fie mândri și copiii de școala lor. A fost o perioadă grea pentru elevi și părinți, credeți-mă că sunt conștient de acest lucru. Au învățat în alte școli, au avut un program dificil, știu că nu a fost ușor, dar era inevitabil ca o asemenea investiție să nu producă și un discomfort”, transmite primarulmunicipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Orice investiție în dezvoltarea orașului creează și discomfort, dar la final ne bucurăm cu toții de rezultat.

Edilul spune că elevii se vor putea întoarce la Școala Hasdeu, vor putea reveni în școala lor și abia așteptă să se bucure alături de ei, de părinții și profesorii lor!

„Tot pentru infrastructura educațională din Câmpina urmează să demarăm procedura de achiziție pentru proiectareași execuția aferentă lucrărilorde reabilitare energetică la patru unități de învățământ: Școala „Câmineanu”, Școala „Cuza”, Grădinița „Iulia Hașdeu”și Liceul Mecanic.

 Aceste investiții finanțate de Administrația Fondului de Mediu înseamnă creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cele patru clădiri publice”, vine cu noi vești bune primarul municipiului.

Toate acestea, în opinia sa, „înseamnă o viață mai bună pentru copiii noștri”.