Sali gratuite de conferinte pentru clientii companii ai Romtelecom

Romtelecom a anuntat azi ca pune pune la dispozitia clientilor sai companii o retea demonstrativa de colaborare video, care consta intr-o retea de sali, special configurate si echipate, din hoteluri din mai multe orase ale tarii.
Potrivit HotNews, In acest moment acestea sunt in Bucuresti (Ramada Nord), Cluj (City Plaza Hotel), Timisoara (Hotel Timisoara) si Sibiu (Ramada). Reteua permite companiilor sa organizeze gratuit intalniri video intre zone diferite ale tarii, fara a fi nevoite sa suporte costuri legate de transport, calatorii sau achizitii de echipamente si va fi disponibila gratuit pana la sfarsitul lunii august, ca proiect pilot.

"Estimarile noastre arata ca, folosind Reteaua demonstrativa de Colaborare Video, o companie poate economisi pana la 30% din costuri atunci cand sunt organizate evenimente care presupun calatorii in tara, de exemplu. Cum avem la randul nostru de administrat o afacere, intelegem cat de important este sa fii rapid, agil si eficient. Credem ca viitorul tuturor comunicatiilor va fi video", a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, Romtelecom.

Reteaua este construita in colaborare cu Polycom, lider global in ceea ce priveste solutiile bazate pe standarde unificate de comunicatii (UC) pentru tele-prezenta, video si voce. Clientii business pot programa o sesiune gratuita pentru a testa Reteaua de Colaborare Video, contactand reprezentantul Romtelecom care se ocupa de relatia cu compania sau scriind la adresa video.collaboration@romtelecom.ro.