Protestele sindicalistilor din Educatie, in plina desfasurare! Se intra in a patra saptamana de greva? IMAGINI IN DIRECT

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET”, în urma centralizării făcute de sindicatele afiliate, în conformitate cu dispozițiile Legii 367/2022 privind dialogul social, a reieșit că astăzi 6 iunie 2023, au fost în grevă 134.007 de membri de sindicat, ceea ce reprezintă 86,93% din totalul membrilor care au semnat referendumul pentru declararea grevei”, preciza, în urmă cu două zile conducerea FSLI.

Între timp, incertitudinile dar și… protestele continuă și sistemul Educației se… zdruncină.

Azi, chiar la această oră, în București are loc un miting de amploare, cu aproape 20.000 de participanți, în timp ce, cumva pe neașteptate,  conducerea Guvernului i-a chemat la noi discuții pe sindicaliști, în timp ce manifestanții sunt în Piața Victoriei.

 Așadar, se așteaptă ca azi să aflăm dacăeducația va intra sau nu în cea de-a patra săptămână de grevă și ce se va întâmpla cu examenele naționale și cu finalul anului școlar.

 IMAGINI ÎN DIRECT care „spun” că revolta profesorilor nu e lesne de ostoit…

Foto: FSLI România