Proiectul „Descopera puterea din in tine”: Peste 500 de tineri prahoveni au beneficiat de informatii privind consumul de droguri

A trecut aproape o lună de la conferința de presă a Proiectului „Descoperă puterea din tine”, implementat de cele trei filiale de Cruce Roșie din România respectiv Prahova, Brașov și Constanța. 

Cât privește Filiala Prahova aceasta a fost în mai multe locații din Ploiești și din județ, alături de cei 10 voluntari și echipa de implementare de la nivelul județului Prahova.

Tinerii prahoveni au astfel, parte atât de informare cât și de sfaturi oferite cu profesionalism de echipa din proiect. Concret, este de apreciat la acest moment că peste 500 de tineri din Prahova au beneficiat de informații privind consumul de droguri în rândul a acestora.

Conștientizarea asupra fenomenului consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor este esențială.

Noi, jurnaliștii, suntem alături de Filiala Prahova și urmărim și noi cu atenție și văsit interes activitățile din cadrul proiectului, deoarece considerăm că este extrem de important ca fiecare din noi să își aducă aportul în acest demers.  Mult succes echipei din Prahova.

  • ESTE NEVOIE DE IMPLICARE TOTALĂ!