Prima declaratie publica a noului presedinte al CJ Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu

In urma scrutinului din 9 iunie a.c., Virgiliu-Daniel Nanu, liderul PSD Prahova, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Iata si prima sa reactie in urma acestei reusite.

„Astăzi, cu inima plină de recunoștință și emoție, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și votul acordat. Victoria de la președinția Consiliului Județean Prahova din partea Partidului Social Democrat este, în primul rând, victoria voastră!

Fiecare vot, fiecare gest de susținere, fiecare cuvânt de încurajare au contat enorm și au fost fundamentul pe care am clădit acest succes.

Sunt onorat și profund mișcat de încrederea pe care mi-ați acordat-o. Promit să rămân dedicat nevoilor și aspirațiilor voastre, să muncesc cu integritate și să aduc schimbările pozitive pe care ni le dorim cu toții.

Această victorie este doar începutul unui nou capitol. Împreună vom transforma speranțele în realitate și vom construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii județului Prahova. Vă mulțumesc din suflet!”, a scris presedintele ales al CJ Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu.