Presedintele CJ Prahova, despre modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta

Mi-am asumat modernizarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești la nivelul infrastructurii și al dotărilor medicale, dar și luarea măsurilor necesare dezvoltării unui climat sigur, de încredere pentru prahoveni.

În timp ce lucrările de modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești se apropie de final, concomitent, se află pe ultima sută de metri și o nouă investiție care va contribui la siguranța pacienților, a personalului medical, dar și a familiilor celor care sunt internați în cea mai mare unitate medicală a Prahovei.

Peste 100 de camere de supraveghere au fost montate și se află în funcțiune deja – cu excepția zonelor în care încă se lucrează la modernizarea spațiilor – pe toate etajele Spitalului Județean de Urgență Ploiești, respectiv în sălile de așteptare, pe culoarele de pe secții, precum și în exteriorul clădirii.

Sunt astfel asigurate condițiile pentru ca atât bolnavii, cât și medicii și asistentele, dar și aparținătorii veniți în vizită, să fie în siguranță.

Este o rețea completă de monitorizare, prin care se vizualizează în timp real tot ceea ce se întâmplă în spital, imaginile rămânând stocate în sistem și pentru a verifica eventualele infracțiuni sau pătrunderi ale persoanelor neautorizate în secțiile unității medicale.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, sunt la dispoziția prahovenilor! Aștept opiniile dumneavoastră! Doar împreună vom reuși să dezvoltăm Prahova”.

Este comentariul făcut pe propiul cont de socilaizare de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Prahovenii, într-adevăr, merită condiții decente și moderne acolo unde se duc să-și caute de sănătate!

Sursa foto: Bogdan Toader

În timp ce lucrările de modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești se apropie de final, concomitent, se află pe ultima sută de metri și o nouă investiție care va contribui la siguranța pacienților.