Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, participare la Forumul Internațional de Afaceri de la Timișoara

În perioada 9 – 10 mai 2024, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a participat la Forumul Internațional de Afaceri de la Timișoara, dedicat promovării oportunităților de afaceri și investiții, la nivel intra-regional și european.

Evenimentul a reunit președinți de camere de comerț, diplomați și oficiali guvernamentali precum și companii reprezentative din România (160 de companii), Turcia (28), Germania (19), Italia (10), Polonia (11), Serbia (32) și Bosnia și Herțegovina (6). Pe durata celor două zile, acestea au expus produse și servicii la EXPO FORUM.

Derulat sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”, forumul a creat un spatiu de networking ale cărui obiective au urmărit stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context de creștere economică și deschidere către investiții și proiecte viabile în sectoarele economice de importanță strategică pentru România: energie, agricultură, industrie alimentară, IT&C și industrie.

Presedintele Aurelian Gogulescu a purtat discutii cu invitatii si a mentionat importanta unor astfel de evenimente care sustin strategia Romaniei in ceea ce priveste diplomatia economica care sta la baza internationalizarii activitatii companiilor si atragerii de investitori la noi in tara.

Gazda evenimentului a fost doamna Florica Chiriță, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.