Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, intalnire cu noul Ambasador al Turciei in Romania

Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a fost invitat si a participat la o intalnire de lucru cu E.S. Dl. Ambasador Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, organizata miercuri, 15 februarie a.c., de Asociatia Investitorilor Turci din Romania – TURKINVEST, condusa de Presedintele Nazmi Dogan.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera solemna de reculegere fata de victimele cutremurelor catastrofale ce au avut loc in Turcia, in contextul in care Romania si-a mobilizat toate fortele, atat la nivelul statului, cat si al societatii civile in actiunea de intrajutorare materiala si financiara a populatiei turce greu incercate.

De altfel, Camera de Comert si Industrie Prahova a raspuns inca de saptamana trecuta solicitarii Asociatiei TURKINVEST, care, in colaborare cu Ambasada Turciei la Bucuresti, a organizat o ampla campanie de strangere de ajutoare destinate poporului turc.

Cu aceasta ocazie, Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, a discutat cu ES Ambasadorul Altan, aflat la inceput de mandat in Romania, o serie de aspecte privind intensificarea colaborarii bilaterale comerciale si investitionale, a identificarii de parteneriate reciproc avantajoase si a organizarii unei vizite in judetul Prahova, in perioada imediat urmatoare.