Premiera: Teatru imersiv, cu Milla Jovovich, la bordul unei masini Toyota C-HR

Pe 3 februarie a.c., actrita si modelul Milla Jovovich a fost eroina primei seri de teatru imersiv parcursa vreodata la bordul unei masini. Productia teatrala s-a desfasurat pe 7 scene, a purtat numele “The Night That Flows” si s-a desfasurat in spatiile de mari dimensiuni de la The Printworks, din Londra. Cei 100 de invitati VIP au fost parte dintr-o o poveste imaginară despre o noapte ce descopera ritmul si viata din cinci orase europene: Berlin, Milano, Paris, Barcelona si Londra.

In calitate de narator al acestei puneri in scena, Milla Jovovich a creionat in mod inedit intreaga poveste desfasurata in jurul invitatilor, care din spectatori au devenit actorii principali in spectacol. Conceptul acestei aventuri senzoriale ce prinde amploare și formă în imaginatia participantilor a fost inspirat de formele fluide ale noului model Toyota C-HR, designul masinii fiind gandit sa ofere senzatia de miscare, chiar si cand masina sta pe loc.

Fiecare dintre cei prezenti a putut pasi in lumina reflectoarelor ca parte a experientei de teatru imersiv, luand parte direct la momentele multi senzoriale in care au interactionat cu o multitudine de personaje pe parcursul diverselor scene. Fiecare scena a introdus elemente surprinzatoare si interesante inspirate fiind din caracteristicile masinii, de la dinamica condusului la designul exterior cu forma de diamant si pana la detaliile sofisticate ale sistemul audio JBL.

Calatoria a inceput la Berlin, iar invitatii au fost transportati pe strazile orasului la bordul unei Toyota C-HR, cu ajutorul proiectiilor impresionante, surprinse pe perioada Festivalului International al Luminii.

Al doilea oras din traseul invitatilor a fost Milano. Aici, ei au putut experimenta ce inseamna sa fii pe podiumul unei prezentari de moda, inclusiv nebunia paparazzilor. Dupa momentul prezentarii de moda, invitatii au fost preluati de Fabio Attanasio, designer italian si fondator al “The Bespoke Dudes”, si modelul italian Giorgia Palmas si introdusi in backstage-ul unui show de moda. Prezentat intr-un spatiu inchis, realizat integral din oglinzi, noul model C-HR a devenit vedeta unui show de moda atipic. Amplasat pe o platforma rotativa 360 de grade, noul C-HR si-a etalat toate unghiurile designului dinamic, iar fiecare detaliu a fost expus intr-o maniera eleganta.

Transpusi intr-un cazino parizian, invitatii s-au strans in jurul unei mese de ruleta in timp ce crupierul francez Etienne Pradier i-a invitat sa-si incerce norocul. De indata ce si-au ales numerele de pe masa de ruleta, cei prezenti au fost preluati de pilotul de raliu Guerlain Chicherit care le-a prezentat dinamica de condus, miscarea fluida si viteza de reactie a noii Toyota C-HR printr-o miscare rapida, in cadrul unei proiectii supradimensionate a unei mese de ruleta.

Calatoria a continuat in Barcelona unde invitatii au pasit intr-un adevarat flash-mob desprins dintr-o scena de club. DJ Cuartero a asigurat coloana sonora a intregului moment, iar muzica s-a facut auzita din sistemul de sunet JBL al noul model Toyota C-HR.

Finalul calatoriei a fost la Londra unde invitatii au fost intampinati de duo-ul de mixologi format din Alex Kratena si Simone Caporale. Acesta a fost si momentul in care superstarul Milla Jovovich s-a alaturat intregii petreceri.

Evenimentul a fost creat de o echipa formata din cei mai talentati specialisti in regie si scenografie, toti reuniti sub coordonarea lui Jonny Grant si Hamish Jenkinson-directorii de creatie de la The Department, iar Jessica Rees Middleton a fost producatorul executiv al intregului proiect.

“Am primit cu mare bucurie invitatia de a face parte din acest proiect. Imi place la nebunie ca experienta teatrului imersiv ii duce pe toti cei implicati intr-o calatorie unica pe care fiecare o experimenteaza diferit. Era ceva ce imi doream de foarte mult timp sa fac, iar atunci cand a venit propunerea din partea Toyota am perceput-o ca pe o provocare actoriceasca careia trebuia sa-i raspund pozitiv. Modelul C-HR este un concept absolut nou pentru Toyota bazat pe calitate si cu un mare accent pus pe stil. Este o masina frumoasa, cu un interior extrem de stilat. Brandul este intr-o continua cautare de modalitati mai bune si eficiente pentru a face lucrurile, iar eu sunt un mare fan al acestei mentalitati, a perfectionismului. Procesul de a da viata intregului concept a fost o adevarata provocare creativa, dar treptat ne-am gasit flow-ul si speram ca toti cei prezenti au fost inspirati sa-si gaseasca propriul flow perfect”, a declarat vedeta serii, Milla Jovovich.

Jan Verhaegen, Brand Manager si Marketing Communications la Toyota Europa, a declarat: “Modelul C-HR este un concept absolut nou pentru brandul Toyota si complet diferit de tot ce am creat pana acum. Tocmai de aceea am fost constienti ca era necesara o lansare creativa, atipica si inovatoare prin care sa transmitem conceptul de Flow, atat de vizibil in tot ceea ce inseamna aceasta masina. Prin sloganul “The Night That Flows” surprindem nu doar caracterul inovator si dinamic al modelului C-HR, ci si ca este masina ideala pentru oamenii care au o viata in permanenta miscare.”

Din partea Romaniei au fost invitati jurnalistul George Buhnici si vedeta TV Nicolai Tand, cei doi descoperind noul model Toyota C-HR si flow-ul urban al acestuia prin prisma experientei uimitoare “The Night That Flows”.