PREMIERA la Teatrul „Toma Caragiu”, la finalul saptamanii: „O idee geniala”

Miezul lunii martie aduce pe scena Teatrului „Toma Caragiu” un nou spectacol care va îmbogăți repertoriul secției Dramă: „O idee genială”, o comedie scrisă de Sébastien Castro, renumit actor, dramaturg, regizor și producător de teatru francez.

IMPORTANT: Primele reprezentații vor avea loc în datele de 15 și 16 martie, de la ora 18:30, în sala Teatrului.

Regia spectacolului este semnată de Paul Chiribuță, artist distins cu titlul de Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor, acordat de Ministerul Culturii din Franța, care, în 2022, a sărbătorit 50 de ani dedicați scenei.

Traducerea piesei a fost realizată de Adrian Solomon, iar scenografia de Andrada Chiriac.

 În distribuție îi veți putea vedea pe actorii Bogdan Farcaș, Ion Radu Burlan, Mihaela Popa, Cristina Moldoveanu / Otilia Pătrașcu.

Piesa prezintă povestea lui Arnaud și Marion, un cuplu aflat în căutarea unui nou apartament, care apelează la ajutorul lui Cedric, un agent imobiliar șarmant, ce trezește în Arnaud suspiciunea infidelității lui Marion. O coincidență fericită îl face pe Arnaud să-l întâlnească în metrou pe Thomas, sosia lui Cedric, moment ce îl determină să pună la cale un plan năstrușnic: Thomas va juca rolul agentului imobiliar, discreditându-l în fața lui Marion. Planul pare perfect, doar că lucrurile nu sunt atât de simple, iar o serie de evenimente neprevăzute complică teribil situația: Cedric și Thomas se întâlnesc din greșeală în casa lui Arnaud, iar confuzia se amplifică odată cu apariția lui Jules, fratele geamăn al lui Thomas. Cine ar putea face față unei asemenea încurcături?

„Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de un spectacol care vă va stârni hohote de râs și vă va provoca la o reflecție subtilă asupra încrederii în relațiile de cuplu”, transmite conducerea Teatrului ploieștean.

Bucurați-vă de teatru! Hrăniți-vă cu artă!

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774 sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.