Ploiestiul se pregateste pentru Balul Florilor, editia a doua. Cum poti participa

Într-o zi de 1 Martie, când natura se trezește la viață, sărbătorim începutul primăverii și tradiția mărțișorului, simbol al proaspătului început și al bucuriei. Însă primăvara aduce cu ea nu doar flori și zâmbete, ci și evenimente speciale. Ploiestiul se pregateste pentru cea de-a II-a ediție a Balului Florilor, organizat de Clubul Rotary Ploiești în parteneriat cu Scoala de Flori, prin amabilitatea Doamnei Ileana Militaru si Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti, prin amabilitatea Domnului Vlad Mateescu .

Evenimentul va avea loc vineri, 29 martie, la ora 18:00, la Sala Coloanelor de la Palatul Culturii – Ploiești .

Vă promitem o seară plină de surprize si de momente de neuitat alături de Proconsul, Zoom Band, Gelu Voicu, Traian Frâncu și ansamblul folcloric Flacăra Prahovei și, nu în ultimul rând, alături de ansamblul de dansuri Kymata al Comunității Elene Prahova!”, anunta Rotary Ploiesti.

Donația minimă de participare este de 400 de lei de persoană. Fiecare contribuție contează enorm!

Pentru informații suplimentare, sunați la 0724 229 897 sau scrieți la adresa de e-mail ploiesti-jazz@rotaract.ro . De asemenea, puteți obține informații și la Casa de bilete a Filarmonicii Ploiești.

🙏 Ne exprimăm sincerele noastre mulțumiri către toți sponsori și partenerii noștri pentru susținerea și implicarea lor în realizarea Balului Florilor!

🌸 Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de frumusețea și eleganța acestui eveniment deosebit, organizat cu dragoste și pasiune pentru comunitatea noastră.