Ploiesti: Licean, la spital, dupa ce ar fi fost lovit de un profesor! S-A DESCHIS ANCHETA!

Un băiat de 16 ani, elev în Ploiești a avut parte de întâmplarea vieții lui de… licean și, drept consecință, a ajuns la spital, azi, acuzând stări de rău după ce ar fi fost pocnit „zdravăn” de un profesor, în timpul unei ore de curs.

„La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu ar fi fost agresat fizic de către un profesor.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minorul în cauză, în vârsta de 16 ani, elev în clasa a X-a, din verificări reieșind faptul că, într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.

În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Poliția, în urma cercetărilor făcute de până acum.

Ancheta polițiștilor continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul. Afost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

 Rămâne de văzut exact cevorscoatela iveală investigațiile, dar și ce spune conducerea Inspectoratul Școlar Județean referitorla acest eveniment.