Ploiesteanca Stefania Pantaia a creat proiectul Miss Green, o companie care se ocupă cu închirierea plantelor pentru clădirile de birouri şi pentru diverse evenimente

Ploieșteanca Ştefania Pantaia, studentă la Facultatea de administrare a afacerilor din cadrul ASE şi fostă jucătoare de tenis și gimnastică, a creat proiectul Miss Green, o companie care se ocupă cu închirierea plantelor pentru clădirile de birouri şi pentru diverse evenimente.

„Miss Green a pornit în 2023. Gândul principal a fost să aducem viaţă în spaţiile de brouri în principal, dar nu numai. Ne adresăm spaţiilor de birouri, dar şi restaurantelor, hotelurilor sau evenimentelor. A pornit cu dorinţa de a aduce natura înapoi în oraş şi de a face din aceste spaţii monotone nişte spaţii în care să ne simţim bine. (…) Sportul m-a format foarte mult şi mi-a dezvoltat disciplina şi spiritul antreprenorial. Mă consider o persoană ambiţioasă datorită sportului. Mă motivează foarte mult faptul că ştiu că atunci când munceşti vei avea rezultate. Sportul m-a învăţat că trebuie să am răbdare“, a povestit Ștefania, într-un interviu pentru zf.ro.

Miss Green oferă un serviciu complet de închiriere a plantelor, de la designul de interior şi variante de amenajare până la instalare şi mentenanţă, care presupune udarea, fertilizarea şi tratarea plantelor închiriate.

Citeste mai departe pe Bucuresti Business.