Petrolul Ploiesti, doua cantonamente in Turcia; cu cine va juca in amicale

Petrolul Ploiesti se va reuni dupa vacanta de iarna pe data de 8 ianuarie 2020, urmand a pregăti sezonul de primăvară în Antalya, acolo unde va efectua două stagii centralizate.

 

Pe 12 ianuarie, „galben-albaștrii” vor pleca în Antalya, acolo unde, până pe 24 ianuarie, își vor stabili cartierul general la Hotel Limak Atlantis din Belek. Pe parcursul primului stagiu sunt prevăzute trei meciuri de verificare, două dintre adversare fiind stabilite. Astfel, pe 18 ianuarie, FC Petrolul o va întâlni pe divizionara secundă maghiară BSC Budaorsi (locul 12), pentru ca, pe 21 ianuarie, să joace tot cu o formație din eșalonul doi al Ungariei, BFC Siofok (locul 6). Rămâne de aflat numele partenerului din primul amical al anului, preconizat să se dispute pe data de 15 ianuarie.

 

Al doilea cantonament se va derula în intervalul 2-14 februarie, atunci când petroliștii vor fi găzduiți de către Kamelya Selin Hotel din Colakli/Side. Evident, dată fiind apropierea startului oficial din 2020, cel de-al doilea stagiu de pe coasta Antalyei va fi axat pe meciurile de pregătire, trei dintre cele cinci jocuri programate fiind cunoscute: pe 4 februarie cu FC Nizhniy Novgorod (Rusia, liga 2, locul 11), pe 7 februarie cu FC SKA Khabarovsk (Rusia, liga 2, locul 8) și, pe 8 februarie, cu FK Graficar Beograd (Serbia, liga 2, locul 1). Mai rămân de identificat adversarii pentru testele finale înainte de revenirea în țară, ce se vor desfășura pe 11 și pe 13 februarie.