Petrolul Noua Generație Târgșoru Vechi, câștigătoarea fazei județene a Cupei Satelor, are două fete în echipă, iar antrenorul este student la Medicină!

Formația Petrolul Noua Generație din comuna Târgșoru Vechi, câștigătoarea din Prahova a actualei ediții a fazei județene din Cupa Satelor, se pregătește deja pentru faza regională din luna martie a.c, având și două fete în echipă, scrie frf.ro.

“Am participat încă de la prima ediție la Cupa Satelor, ne-am calificat de fiecare data la turneul final al fazei județene, dar la această ediție am reușit să și câștigăm. Ne-am calificat și la faza națională a campionatului școlar, iar formațiile de la grupele cu copii ce provin din clasele I-IV, respectiv V-VIII, sunt și ele calificate la fazele finale pe țară”, a spus Ștefan Ștefan, cel care împreună cu fiul său, Dorin, care este student la Facultatea de Medicină din București, se ocupă de pregătirea echipei.

În finala fazei județene Prahova, echipa din Târgșorul Vechi s-a impus, după executarea loviturilor de la 11 metri, în fața formației din comuna Măneciu, cu scorul de 4-3, după ce, la finele timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 1-1. În semifinale, câștigătoarea fazei județene a câștigat fără dubii, scor 4-0, în fața formației din comuna Cocorăştii Mislii.

Iată și lotul cu care formația pregătită de Ștefan Ștefan și fiul său David Ștefan, a câștigat faza județeană a competiției inițiate de către Federația Română de Fotbal: Aydin Ahmet, Dumitru Denisa, Mihalcea Andi, Voicovici David, Istrate Dragoș, Dumitru Eduard, Ioniță Luca, Piciu Luca, Panait Alexandru, Pârvu Abel, Stan Tudor, Stan Yanis, Argeșeanu Liviu și Teodora Stoica.

În luna martie a acestui an, echipa din comuna situată la 3 kilometri de municipiul Ploiești va juca în faza regională cu formații din județele Argeș, Dâmbovița și Teleorman.