Performanta fantastica a elevilor de la „Mihai Viteazul” la Campionatul Mondial de Robotica din Houston

„Echipa Ro2D2 a obținut o performanță remarcabilă, clasându-se pe primul loc, în divizia Ochoa, în urma meciurilor de calificare din cadrul Campionatului Mondial de Robotică din Houston, SUA.

Cu un total de 224 de echipe calificate și 56 de echipe participante în divizia Ochoa, această realizare este cu adevărat impresionantă, ce a implicat o pregătire extraordinară!

Felicitări, să aveți parte de succes în meciurile următoare, să continuați să ne faceți mândri și să ne inspirați cu pasiunea voastră!”, au transmis cu emoție vineri reprezentanții Colegiului Național ”Mihai Viteazul”, Municipiul Ploiești, după succesul fantasticdar… DE AȘTEPTAT al echipei de robotică a prestigioasei instituții de învățământ.

„Echipa noastră a reușit să termine calificările pe locul 1 in Divizia Ochoa! A fost o zi de neuitat, plină de emoții și emoție, dar și multă muncă!

Suntem cu adevărat mândri de toate cele 4 echipe ale României care urmează să joace în semifinale în fiecare divizie! Mult succes tuturor!”, au scris, la rândul lor, și membrii echipei pe contul de socializare.

Demn de apreciat, în acest context, după ce au câștigat 3 premii la Campionatul Național de Robotică, acum, fantasticii de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” participă Campionatul Mondial de Robotică de la Houston.

În 2023, s-au întors de la Campionatul Mondial de Robotică cu premiul Motivate Award Winner. Pe baza rezultatelor remarcabile obținute în SUA, au participat la Maryland Tech Invitational, obținând 8 victorii consecutive.