„Pentru Dumneavoastra, Doamnelor”, eveniment la CCI Prahova

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, in data de 12 decembrie 2019, la sala Europa de la sediul sau, cea de-a saptea editie din seria de evenimente „Pentru Dumneavoastra, Doamnelor”, desfasurata sub semnul bucuriei si magiei Craciunului.

La eveniment, realizat in parteneriat cu CECCAR Filiala Prahova si cu BRD – Groupe Societe Generale, au participat peste 130 de persoane, femei de afaceri – antreprenoare sau femei care conduc firme importante, alaturi de doamne din invatamant, sanatate, cultura, presa si alte domenii. Informatii de interes pentru femei, legate de styling, beauty, sanatate, nutritie, aspecte privind rolul si importanta femeii in lumea actuala, povesti de afaceri aflate la inceput de drum, lansate in cadrul proiectelor europene derulate de CCI Prahova – toate acestea au fost evidentiate sub forma unor prezentari deopotriva utile si atractive. La eveniment a participat si presedinta Federatiei Italiene de Bucatari – Sucursala Romania, care a prezentat proiectele asociatiei pe care o conduce in Romania si care este implicata in multe parteneriate cu institutii de invatament din tara noastra.

Evenimentul a reprezentat un bine-venit prilej de promovare si socializare.

Un moment artistic, sustinut de catre artisti ai Operei Nationale Romane din Bucuresti a intregit acest eveniment marca CCI Prahova, deosebit de apreciat de catre partcipanti.