OOO, s-a aflat, in sfarsit cine e autorul atacului din 14 mai, cu spray lacrimogen, de la Liceul 1 Mai

„În urma unor activități investigativ-operative, la data de 24 mai a.c, polițiștii Secției de Poliție nr. 4 Ploiești, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 18 ani.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de asistent medical al unei unități de învățământ din municipiu, sesizând că o persoană s-a prezentat la sediul cabinetului ca urmare a intrării în contact cu o substanță dintr-un spray iritant lacrimogen.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că, în jurul orei 11.15, o elevă de 16 ani, ieșind din clasă pentru a merge la grupul sanitar, ar fi simțit, pe hol, un miros intens-înțepător care i-a provocat o stare de rău, la fața locului ajungând un echipaj medical care a preluat-o pe tânără.

La acest moment, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii situației de fapt și identificării persoanei bănuite de folosirea spray-ului iritant lacrimogen, urmând a fi luate măsurile legale în consecință.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, au transmis, în sfârșit, reprezentanții IPJ Prahova.

Practic, aflăm cine e atacatorul după aproape 12 zile de la fapta oribilă care a băgat în spital o elevă!

*Trebuie știut că, așa cum precizează polițiștii, făptașul este major, prin urmare răspunde penal pentru faptele sale.