Oare nu invatam nimic din tragediile cauzate de de STUPEFIANTE??? Sofer drogat cu marijuana, autorul unui grav accident la Baltesti!

Salvatorii prahoveni au intervenit de urgență, noaptea trecută, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a primului ajutor medical, în urma unui eveniment rutier grav produs în jurul orei 1.30, la Bălțești.

Potrivit polițiștilor, din cauza leziunilor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. „La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv – marijuana”, a transmis ulterior IJP Prahova.

O mașină cu patru persoane a fost implicată în cumplitul accident. Un tânăr de 20 de ani, pasager, a fost găsit încarcerat, fiind extras de echipajele de urgență și transportat la spital de ambulanță, cu traumatism membru superior drept.

O a doua victimă, bărbat de 28 de ani, care prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de către echipajul TIM, a fost intubat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești.

ISU Prahova a precizat că ceilalți doi pasageri nu au necesitat îngrijiri medicale.

 ISU Prahova a intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.